Wake up Beauty, it's time to beast

Naast onze huidverbeterende verzorgingen en afslankmethodes, kan je bij ons ook terecht voor tal van andere behandelingen. Me-time we hebben het zo nodig!
Ons goed in ons vel voelen daar gaat het toch om. Epilatie behoort nu niet tot de meest relaxerende behandelingen maar het after effect is dan weer sterk. Of wilt u graag mooi verzorgde nagels? Bij Beauty Sense kan het allemaal.

Soak off Gelish

Mooie verzorgde nagels, het is elegant en heel vrouwelijk. Na afwerking glanzen de nagels als nooit tevoren en dit 3 weken lang. Brengt geen schade aan de natuurlijke nagel dankzij het gebruik van een zuurvrije basisgel. Gelish® wordt op zachte manier afgeweekt en niet afgevijld zodat de natuurlijke nagel volledig gespaard blijft. Gelish® is een perfecte uitbreiding van zowel de traditionele manicure als pedicure.

Lichaamsmassage

U wilt even weg van alle drukte? Dan is een lichaamsmassage ideaal om te ontstressen, even alles los te laten en nieuwe energie op te doen. Zowel Chayenne als Majella gebruiken veel kracht in de massage. Zelf vinden we het belangrijk om een goede druk te geven tijdens de massage.

Epilatie

Heeft u ook last van die vervelende beharing? Wij waxen het graag voor jou. We werken met depileve, het nummer 1 merk in ontharing. Depilève® biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars.

Tip: Vergeet niet te scrubben voor je afspraak! Dit verwijdert dode huidcellen en opent poriën waardoor we de haren gemakkelijker kunnen verwijderen.

Definitieve laserontharing

Om de 6 weken komt er een externe firma, laserclinique, langs bij Beauty Sense op definitieve ontharing met een diodelaser uit te voeren.
Waarom laserontharing? Hoe vaak heeft u al gewenst dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u er wel eens op tegen de pijn en ongemak die dit met zich meebrengt? Wij bieden u, dankzij onze SHR technologie, een nieuwe ervaring van laserontharing aan.

Make-up

The power of make-up! Met make-up kunnen we veel...heel veel. Maar we kunnen het ook heel subtiel houden. We luisteren vooral naar jou! 
Wil je graag eens een make-up workshop organiseren in Beauty Sense? Jij nodigt een aantal vriendinnen uit en wij doen de rest. Aanvraag per telefoon of mail.

Lashlifting

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Henna Brows

Henna Brows

Henna Brows zijn heel verschillend van de gewone kleuring op de wenkbrauwen. Bij deze behandeling kleuren we niet alleen de haartjes maar ook de huid, waardoor de wenkbrauw er voller en strakker gaat uitzien. Je kan zelf bepalen hoe donker je je wenkbrauwen wil met de 5 verschillende kleurtjes

Contacteer ons gerust bij nog verdere vragen